Категории

    Бекутан Крема 100мл

    175ден.
    Бренд:becutan
    Содржи висококвалитетни и грижливо одбрани супстанции, кои ѝ обезбедуваат долготрајна заштита и интензивна нега на детската кожа по целото тело. Неговиот состав е целосно приспособен кон потребите на најчувствителната бебешка кожа. Лесно се апсорбира, а благодарение на својата единствена, блага формулација, може повеќекратно да се нанесува без притоа да доведе до презаситување. •Клинички тестиран. •Препорачлив е и за нега на сува и на чувствителна кожа кај сите возрасти. •Има приспособена pH-вредност. •Не содржи парабени. 100мл.