Категории
Visa-Premium-2023-2
Bottega del gusto 06
Pepsi Celebration
Bickens & Schweppes
Scoop 20230831
Nutini 20230823
Bambo Nature 20230830
Cevitana Shah 20230905
delivery

Бесплатна достава
за сите нарачки над 1200 ден.

Бесплатна достава за сите нарачки над 1200 денари на целата територија на Град Скопје. За нарачките помали од 1200 ден се наплаќа достава во износ од 120 денари.
Достава надвор од Скопје чини 150 денари, независно од вредноста на нарачката.

Дополнителна наплата е можна за специфични термини на достава, зависно од зафатеноста.

quality

Гарантираме квалитет или
враќаме пари назад

Сите производи кои ги имате нарачано преку Paket.mk подлежат на посебна гаранција за квалитет.
Тоа значи дека за било каков недостаток во квалитетот или квалитет кој е понизок од општите очекувања, Paket.mk ќе ви понуди замена во најбрз можен рок, ќе ги рефундира средствата или ќе ви понуди друг тип на соодветно обештетување.

Гаранцијата за квалитет важи за сите производи.

...

Најдобра услуга! Брзо и лесно, навремено, доставувачот прељубезен, производите како сама да сум си ги бирала. 😊

Marija Amski

...

Брза достава, професионален однос и одлични цени. Пример за како треба да функционира еден сајт. Работа по светски мерки. Секоја чест.

Stole Nasev

...

Odlicno spakuvano, svezo, super usluga, brza i navremena dostava, fini dostavuvaci, kulturni. Topla preporaka da ne mknes od market i gubis vreme.

Limba Veselinovikj

...

Два пати до сега нарачувам и сум презадоволна! Целата постапка е брза и лесна. Доставата е точна а вработените се многу љубезни. Продолжете така 🤗

Zorana Golomeik

...

Najdobri... sekoja cest, se sto poracav stigna svezo i epten navremeno 💖

Sandra Petrovska

...

I am very happy with the service. The delivery was on time and the products were fresh. I will definitely use the service again.

Maria Kokalovska

...

Fantastic delivery – surprised to see this level of professionality in Macedonia. Recommended

Danco Dimkov

...

Секоја чест за професионалноста, точноста и посветеноста кон купувачите. Големо браво за целиот тим.

Jasmina Maruskova

...

Прва нарачка: производите свежи, како со моја рака одбрани, донесена на време од љувезниот доставувач. Прекрасна соработка, браво 👏

Anastasija Atanasoska

...

Excellent grocery home delivery service from start to finish. Big variety of items, on time delivery, friendly staff. Easy to navigate on the website even for a non-Macedonian speaker. Huge thumbs up for using paper bags instead of plastic. Highly recommended.

Veronika Julia Korner

...

Навремена достава на продуктите. Посебно ме радува што овошјето и зеленчукот секогаш се убаво одбрани и спакувани. Задоволство да се пазарува онлајн 😊

Valentina Mihajlovska

...

Level of service - Paket.mk! Remarkable, timely service and obviously hand-picked, high quality products. Highly recommended!

Зорана Милевска

...

Презадоволна од се. Навремена достава, љубезен доставувач и што е најбитно свежи намирници, убаво спакувани. Препорачувам од срце!

Ивана Богатиновска