Што е Paket.mk?

Paket.mk е онлајн супермаркет кој ви овозможува избор на повеќе од 15.000 производи достапни за достава истиот ден до Вашиот дом. Вршиме достава на целата територија на Скопје, 7 дена неделно од 08:00 до 22:00 и недела до 16:00.

Често поставувани прашања

Дали е потребно да се регистрирам за да направам нарачка?
Колку изнесува минималниот износ за нарачка?
Колку се наплаќа за достава?
Дали за едночасовен термин за достава се наплаќа дополнително?
Кога може да ми биде доставена нарачката?
Како да проверам до каде извршувате достава?
Дали за едночасовен термин за достава се наплаќа дополнително?
Како може да платам?
Како можам да направам нарачка?
При креирање на мојата прва нарачка и обид за плаќање на истата ми јавува сума за плаќање од 0 ден. Што значи тоа?
Како да знам дека мојата нарачка е успешно креирана?
Што ако сакам да го поместам терминот кој го имам претходно избрано?
Што се случува доколку не сум дома, а доставувачот е веќе пристигнат на адресата?

Потребни ви се дополнителни информации?

Погледни ги општите правила и услови

Пакет Маркет доо Скопје MK4057017535842

Tel: 02 320 77 40

Email: contact@paket.mk