Paket.mk

Цена за тебе

Цена за тебе

Нашата цел е да го прилагодиме понудениот избор што поблиску до твоите потреби и очекувања. Избравме стотина секојдневни производи кои активно ги споредуваме и изедначуваме со најголемите дисконтни маркети во Скопје. Овие производи се обележани со беџот „цена за тебе“.

Биди во тек

Не пропуштај ги промотивните понуди и ваучери за попуст и регистрирај се за да добиваш информации во твојата е-пошта.

Три лесни чекори

Tи пазариш

Paket.mk

Твојата вообичаена потрошувачка кошничка со секојдневни производи од најпопуларните брендови е сега достапна онлајн по најниски цени. Разгледај ги производите обележани со беџот Цена за тебе и пазари безгрижно.

Ние споредуваме

Paket.mk

По доставување на нарачката, доколку забележиш производ со беџ да има повисока цена од онаа во дисконтните маркети, пријави ја разликата во цена кај нашата корисничка поддршка и истата ќе ти ја надоместиме во поени.

Ти добиваш

Paket.mk

Покрај добивката од заштедено време и пазарење од удобноста на твојот дом, добиваш и најголема вредност за твоите пари. Секоја разлика во цена ќе ти ја надоместиме со поени кои ќе можеш да ги користиш при идни пазарења.

Сѐ што треба да знаеш

Што точно значи Цена за тебе?
Дали има ограничување во износот на поени кои се надоместуваат?
Кога и каде ќе ми биде надоместена разликата во цена?
Како можам да ви покажам разлика во цената?

Неверојатно лесен начин
на пазарење

Купуваш со клик, доставуваме за миг

Секогаш свежо

Гарантираме свежина на нашите производи или враќаме пари назад

Одлични понуди

Широк избор на производи и промоции за сечија потреба