Категории

    Кристал Вински оцет 1л

    39ден.
    Бренд:kristal
    Бистра течност со темно црвена боја, кисел вкус и мирис на вино. Винскиот оцет се пакува во ПЕТ шишиња. Рокот на употреба е неограничен.

    Се наоѓа во