Категории

Vitalia SoVita Растително млеко од соја и со вкус на ванила 300гр

199ден.
Бренд:Vitalia
Vitalia СоВита Натурал млеко од соја во прав со вкус на ванила.

Карактеристики

Вегетаријанско Без лактоза

Се наоѓа во