Категории

    Амстел Премиум пиво 500мл

    57ден.
    Бренд:amstel
    Amstel СВЕТЛО ПИВО • Состојки: вода, Јачменов слад, хмељ • Нето-КОЛИЧИНА 500ml • Пастеризирано • Екстракт: 11,2% • Алкохол 5% • Да се чува на темно и ладно место, заштитено од замрзнување и директна сончева светлина • Употребливо до: Означено на дното од лименката • Произведува и полни: Пивара Скопје АД • Произведено под надзор на Amstel Brouwerij B.V., Амстердам, Холандија

    Се наоѓа во