Категории

    Арф Деобад Средство за каменец 750мл

    Нема залиха
    Бренд:arf
    ARF Deobad 5X лесно ги отстранува бигорот, остатоците од сапун и други дамки кои може да се акумулираат во када, туш, мијалник, чешма и керамички плочки.
    Нема залиха