Avene KIDS Спреј SPF50+ 200мл

Бренд:Avene
Трговец:Annifarm

Avene Spf 50+ Спреј за деца со многу висока заштита 200мл

Многу висока заштита за чувствителната детска кожа. Ефикасно против целото сончево зрачење (кратко и долго UVB-UVA). Без мирис. Без парабени Сертифициран УВА-компатибилен МНОГУ отпорен на вода. 100% фотостабилна.

Јаки страни

Ги исполнува сите барања: Ефикасност, квалитет, задоволство во употреба и доверливост. Придобивките од ексклузивната комбинација на активни супстанции, „SunSitive Protection®“, производ на Групното истражување на Pierre Fabre:

  • Дополнителен и синергетски фотозаштитен активен комплекс, кој гарантира минимум хемиски филтри во нашите формули.
  • Пре-токоферил, фотостабилен прекурсор на витамин Е, дава дополнителна заштита на клетките.
  • Термална вода од Avène со природни смирувачки и антииритирачки својства. Со лесна, невидлива, немрсна текстура за особено пријатна примена. Пакување отпорно на манипулации.
Одбери