Avene SUN Спреј SPF50+ 200мл

Бренд:Avene
Трговец:Annifarm

Sun Spray SPF 50+ со ултра висока УВБ И УВА заштита за чувствителна кожа. Корисните ефекти од сонцето се многубројни. Но, посебно кога е во тек (или претходи) орален или локален медицински третман, сончевите зраци можат да бидат штетни и да резултираат со фотоосетливост (изгоретини, чувство на пецкање, чешање). Кога изложените делови се оставени незаштитени, се појавуваат кафеави пеги, посебно за време на бременост. Многу често изложувањето на сонце може да предизвика мали (црвенило) или многу негативни (оштетувања на кожата) ефекти. Сето тоа води до предвремено стареење на кожата. Затоа е неопходно да ја заштитите вашата кожа со адаптирана заштита на вашиот тип на кожа и степенот на сончево зрачење.

Одбери