Категории

    Бимилк Битолски јогурт 2,8% 1кг

    74ден.
    Бренд:bimilk
    Битолски јогурт (Јогурт од пастеризирано, хомогенизирано млеко со 2,8% млечна маст, со додаток на јогуртна култура)

    Се наоѓа во