Категории

    Битолско Млеко 10 витамини 2.8% 1л

    Бренд:bimilk
    Битолското трајно млеко е добиено од најквалитетно млеко од специјално избрани фарми. Богатството од протеини, витамини, калциум и други хранливи состојки претставува дневна доза здравје за Вашиот организам!

    Се наоѓа во