Carnex Туна паштета 75гр

Бренд:Carnex

Карнекс туна паштетата е направена од фини парчиња жолтоперка туна и природни зачини. Совршено избалансираните состојки со врвен квалитет резултираа со паштета со благ, но во исто време богат вкус, фина структура и размачкување.

Одбери