Colgate Barbie Детска електрична четка за заби

Бренд:Colgate

Детска електрична четка за заби со вклучена АА батерија. Четката е наменета за деца над 3 години. Рамната дршка е специјално обликувана за лесно држење во детските рачиња, а вибрирачката глава со екстра меки влакна овозможува темелно чистење на запчињата. Се вклучува и исклучува со помош на ON/OFF копче.

Одбери