Heineken 0.0% Безалкохолно пиво (лименка) 330мл

Бренд:Heineken
Светло безалкохолно пиво ∙ Состојки: вода, јачменов слад, природна арома, екстракт од хмељ ∙ нето-количина: 330ml ∙ Пастеризирано ∙ Екстракт 5,3% ∙ Алкохол 0.0% vol ∙ Да се чува на темно и ладно место, заштитено од замрзнување и директна сончева светлина.
Одбери