Категории

    Heineken Пиво (лименка) 4 X 500мл

    239ден.
    Бренд:heineken
    СВЕТЛО ПИВО • Состојки: вода, Јачменов слад, хмељ • Нето-КОЛИЧИНА 4x500ml • Пастеризирано • Екстракт: 11,4% • Алкохол 5% • Да се чува на темно и ладно место, заштитено од замрзнување и директна сончева светлина • Произведено и полнето под надзор на Heineken Пиварница АД, Амстердам, Холандија • Увезено од: Полска • Увозник: Пивара Скопје АД

    Се наоѓа во