Lea SUN Млеко за сончање SPF15+ 200мл

Бренд:Lea
Трговец:Annifarm

Содржи природен She Butter, D-panthenol, витамин Е. Водоотпорен Со 100% минерални фотостабилни филтри за заштита од штетното влијание на сончевите зраци и појава на алергиски реакции.

Употреба:

За нормална и осетлива кожа За лице и тело

Пакување: 200 ml

Одбери