Категории

Schar Безглутенски Бургер лепчиња 300гр

255ден.
Бренд:Schar
Schar Gluten Free Burger Buns лепињи за хамбургер 300g

Карактеристики

Вегетаријанско Без глутен Посно

Се наоѓа во

Леб