Скопско Smooth Пиво лименка 500мл

Бренд:Skopsko

Скопско Smooth е првото пиво во Македонија кое e произведено по најнова технологија на ладна филтрација од 100% арома хмељ, резултат на 90 –годишната иновација на Пивара Скопје во усовршување на процесот на производство.
Состојки: вода, јачменов слад, несладувани житарки, хмељ.
Екстракт: 10.5%  Алкохол: 4,5% vol.
Енергетска вредност 160 kJ/39 kcal во 100mL

Одбери