Smidgin Orient Сет со 2 чаши

2.299ден.
Бренд:Smidgin

Сетот содржи Smidgin Orient 700мл, два црвени брендирани подметачи, две брендирани чаши, бобинки од смрека и стапче цимет.

Нема залиха