Tuborg Пиво (лименка) 500мл

62ден.
Бренд:Tuborg

TUBORG GREEN – ПАСТЕРИЗИРАНО ЛАГЕР ПИВО. Состојки: вода, слад (од јачмен) и хмељ. Алкохол мин. 4,6%, Екстракт 10,5%, Енергетска вредност: 153 kJ (37 kcal)/100 ml. Најдобро до: види на дното од лименката. Серија: претставена со рокот на употреба. Да се чува подалеку од сончева светлина. Произведено во: У.Р.Б.Б. – РОМАНИЈА, под супервизија на ТУБОРГ ДАНСКА. Увозник: Прилепска Пиварница АД, Цане Кузманоски 1, 7500 Прилеп, Р. Македонија.

Карактеристики

Изладено
Нема залиха