Категории

    Златен Даб Пиво 1,5л

    105ден.
    Бренд:zlaten dab
    Високо квалитетно пиво со златно-жолта боја, со пријатна горчина и чист вкус, произведено од 11% пивска сладовина со содржина од 4,5 % волуменски алкохол.

    Се наоѓа во