Златен Даб Лименка 500мл

Бренд:Zlaten Dab

Пастеризирано светло пиво.
Состојки: вода, слад (од јачмен), несладувани житарки, хмељ, јаглерод диоксид.
Алкохол: 4,5% вол. +/- 0,5% вол.
Основна сладовина: 11%.
Енергетска вредност: 161 kJ/100ml (39kcal/100ml).
Да се чува на ладно, подалеку од директна изложеност на сонце.
Произведено од: Прилепска Пиварница – АД, ул. Цане Кузманоски бр. 1, 7500 Прилеп.

Карактеристики

Изладено
Одбери