Black Up Масло за интензивно потемнување СПФ10 150мл

Бренд:Black Up
Бронзениот тен е најпосакуваниот изглед во летниот период. Но како да се дојде брзо до бронзен тен, а да се избегнат еритемите (црвенилата) и изгорениците? Маслото Black up за интензивно потемнување со СПФ 10 нуди таква можност. Комбинацијата на УВА- и УВБ-филтрите, маслото од орев и β-каротенот овозможуваат кожата во текот на сончањето побрзо да ја постигне убавата бронзена боја, без појава на изгореници и на црвенило. • Дерматолошки тестиран. • Наменет е за сите типови кожа, но не се препорачува за лица со светол тен, чија кожа е лесно подложна на изгореници. • Водоотпорен. Начин на употреба: маслото рамномерно се прска на кожата 10 минути пред сончање и по секое капење.
Одбери