Heineken Пиво (неповратна амбалажа) 400мл

Бренд:Heineken

СВЕТЛО ПИВО • Состојки: вода, Јачменов слад, хмељ • Нето-КОЛИЧИНА 400ml • Пастеризирано • Екстракт: 11,4% • Алкохол 5% • Да се чува на темно и ладно место, заштитено од замрзнување и директна сончева светлина • Произведено и полнето под надзор на Heineken Пиварница АД, Амстердам, Холандија • Увезено од: Полска • Увозник: Пивара Скопје АД

Одбери