Свежо пиле (цца. 1200-1500гр ) 1 парче

Бренд:Mesarnica Andrea
Трговец:Месарница Андреа
Свежо пиле од месарница Андреа. Произведува: Фармата на Тони – единствената компанија на пазарот која нуди домашно македонско свежо пиле, хрането со храна од сопствени полиња.
Одбери