visa

20% попуст за секоја сметка од над 1.000 денари платена со Visa премиум картичките

Важи за сите нарачки со минимален износ од 1.000 денари платени со Visa Gold или Platinum картичките издадени од македонските банки.

Регистрирај се за да зачуваш картичка и користи ја неверојатната поволност!

Услови за користење:

  • Попуст од 20% на целата сметка.
  • Понудата е достапна доколку извршите плаќање со Visa премиум картичка (Visa Gold или Visa Platinum издадена од некоја од македонските банки).
  • Од попустот се изземени доплатата за достава, терминот за достава и плаќањата извршени со пакет поени.
  • Минималниот износ на кошничката за добивање на попустот е 1.000 МКД. Доплатата за достава и терминот за достава не влегуваат во оваа сума.
  • Картичката мора да биде зачувана на веб продавницата Paket.mk.
  • Понудата важи до 31 декември 2023 година или до истекот на средствата предвидени за промоцијата.
  • Важат општите Правила и услови за користење на Paket.mk.